nieuws

Van der Spek importeur Gehl schrankladers

Geen categorie

Van der Spek uit Vianen is door Torfs Machinery aangesteld als importeur voor de Gehl schrankladers

. Voor Van der Spek is dit een welkome aanvulling op het Hyundai grondverzetprogramma en op de machines die de onderneming levert bij de overslag en de recycling.

Van der Spek importeur Gehl schrankladers

Gehl produceert haar skidsteers in Noord Amerika. De onderneming telt een lange geschiedenis bij de productie van materieel voor de bouw, de landbouw en de industrie die teruggaat tot 1859. Van der Spek liet een eerste machine zien op de Infra Relatie Dagen in Gorinchem. De Gehl schranklader 4640 heeft een eigen gewicht van 2,8 ton, een laadvermogen van 839 kilo en een motorvermogen van 45 kW (61 pk)

Reageer op dit artikel