nieuws

Twee Liebherr machines naar Jos Menten Metaalrecyling

Geen categorie

W & H Nemaasko in Maasbracht heeft twee Liebherr A 934 C Litronic Industriemachines afgeleverd bij Jos Menten Metaalrecycling in Haelen.

Twee Liebherr machines naar Jos Menten Metaalrecyling

De machines zijn uitgevoerd met volautomatische smering, hydraulisch in hoogte verstelbare cabine, monogiek van 9600 mm en lepelsteel van 7500 mm en een Liebherr poliepgrijper. In deze uitvoering heeft de machine een bereik van bijna 18 meter (buitenkant grijper).
Jos Menten is al jaren actief in de recycling van ferro en non-ferro. Daarnaast handelt het bedrijf in nieuw staal en metaal. Ook het uitvoeren van complete sloopprojecten behoort tot de activiteiten. Bij het bedrijf draaien diverse Liebherr machines, waaronder twee exemplaren van een A 924 Litronic Industrie en een A 902 Litronic.

Reageer op dit artikel