nieuws

Sennebogen 850 M voor J. van Vliet in Amsterda

Geen categorie

J. van Vliet BV in Amsterdam heeft sinds enige tijd een Sennebogen 850 M ‘in dienst’.

Sennebogen 850 M voor J. van Vliet in Amsterda

Deze overslagmachine van ruim 55 ton komt zeer goed van pas voor de vele en diverse werkzaamheden die Van Vliet verricht. Het grote terrein van Van Vliet ligt direct aan breed vaarwater. Hier komen de schepen met zand en ander materiaal hun lading lossen en oppikken.

De Sennebogen 850 is voor het lossen van schepen uitgerust met een traploos hydraulisch in hoogte verstelbare cabine. De Sennebogen heeft bovendien een bereik van ruim 19 meter. Binnen no-time heeft de Sennebogen 850 de klus geklaard en kan het volgende schip komen.

Van Vliet, sinds 2002 onderdeel van Boskalis, heeft ongeveer 35 medewerkers in vaste dienst en maakt daarnaast nog dagelijks gebruik van ongeveer 20 ingehuurde krachten.

Reageer op dit artikel