nieuws

Roseboom Ede breidt machinepark weer uit

Geen categorie

De firma Roseboom uit Ede breidt haar machinepark weer uit voor een nieuw specialisme; vlakzeven. Daarvoor schaften zij een nieuwe Powerscreen Warrior 1400 dubbeldeks vlakzeef aan bij Marijs Recyclingtechiek uit Marienberg.

Roseboom Ede breidt machinepark weer uit

De hoofdactiviteiten van het bedrijf zijn naast uitvoeren van transport, het verrichten van grond-, sloop- en zeefwerken. Voor het zeefwerk was is er enkele jaren een sterrenzeef,maar aangezien er door de markt steeds meer gevraagd voor het afzeven van fijnere fracties en het afzeven van asbestprojecten heeft Roseboom er voor gekozen de Powerscreen vlakzeef aan te schaffen.

Leesbordes
De Powerscreen Warrior 1400 wordt voorzien van leesbordessen aan de transportbanden, zodat het ook mogelijk is om aan de transportbanden producten uit te lezen die niet bij de eindproducten behoren zoals bijvoorbeeld; asbest, hout, plastic en dergelijke.

Agressief
De in Ierland geproduceerde Powerscreen is voorzien van een dubbeldeks zeefbox met een lengte van 3500mm en is 1500mm breed. De zeefbox van de Warrior heeft standaard een amplitude van 12mm,waardoor de zeef erg “ agressief “ is voor het te zeven materiaal. Hierdoor is het mogelijk om zelfs klei en zeer natte grond te zeven.

De nieuwe geleverde Warrior is voorzien van een hydraulisch te liften zeefbox , zodat het wisselen van zeefdekken sneller kan worden uitgevoerd. Ook wordt het zuiver maken van de zeef bij het wisselen van te zeven materiaal eenvoudiger.

Reageer op dit artikel