nieuws

Opbroek Recycling kiest voor Doosan

Geen categorie

Opbroek Recycling BV uit Haelen heeft onlangs de eerste Doosan DX 210 W overslagkraan in gebruik genomen.

Opbroek Recycling kiest voor Doosan

De machine is geleverd door firma Staadegaard Haelen BV.
De machine kenmerkt zich door het grote hydraulische vermogen. Dankzij het hydraulisch systeem met twee hydrauliek pompen zijn alle functies tegelijkertijd te bedienen. Verder is de overslagkraan uitgevoerd met vol rubber banden en een versterkt chassis, waar de rijmotor en de transmissie veilig beschermd zijn.

Mede door de 4-traps powershift transmissie is schakelen onder belasting geen probleem. Door de standaard 6-cilinder motor is het mogelijk om met een laag toerental te werken, waardoor het brandstofverbruik laag blijft. De ruime schaarcabine is uitgevoerd met climatronic en airco.

Reageer op dit artikel