nieuws

New Holland sponsort voetbalclub Juventus

Geen categorie

Machinebouwer New Holland sponsort, als onderdeel van de Fiat Group, de Italiaanse topvoetbalclub Juventus. De spelers gingen op de foto met de New Holland Construction E215B ruspgraafmachine.

New Holland sponsort voetbalclub Juventus

In mei van dit jaar werd bekend dat de Fiat Group, moederbedrijf van New Holland, sponsor voor het seizoen 2007/2008 zou worden. Het logo van New Holland zal in dat seizoen prijken op de shirts van ‘Juve’. Dat zal ook het geval zijn in het daaropvolgende speelseizoen. De serie foto’s zijn ook onderdeel van nieuwe reclamecampagne van New Holland, die in het nieuwe jaar van start gaat.

Overeenkomst
Luigi Monti van New Holland vindt de sponsordeal een natuurlijke uitdrukking van overeenkomstige eigenschappen tussen New Holland en de voetbalclub. “Wij staan altijd klaar om het onze klanten zoveel mogelijk naar de zin te maken en dat geldt ook voor Juventus en de fans. We zijn beiden spelers op de mondiale markt en van plan om daar nog lang aanwezig te zijn. We hebben uitdagingen gemeen en ook een goede teamgeest behoort tot de overeenkomsten.”

Reageer op dit artikel