nieuws

Komatsu midi-rupsgraafmachine voor Van Antwerpen

Geen categorie

Begin deze maand werd bij aannemers- loon- en verhuurbedrijf BW Van Antwerpen & Zn uit Puttershoek een nieuwe Komatsu PC88MR-6 midi-rupsgraafmachine afgeleverd.

Komatsu midi-rupsgraafmachine voor Van Antwerpen

Deze eind vorig jaar geïntroduceerde binnendraaier van KOMATSU heeft standaard 45cm brede roadblocks maar Van Antwerpen heeft optioneel gekozen voor de 60cm stalen rupsplaten met rubberen overzetblokken.

Speciale giek
Bij deze machine kan de standaard giek snel en eenvoudig vervangen worden door een speciaal ontwikkelde Herder MX-giek. Met deze giek heeft de machine een maximaal bereik van 10 meter, aan de giek is een 4,5 meter brede maaikorf bevestigd.

Voor extra stabiliteit op de maximale afstand is een extra contra gewicht gemonteerd van circa 625 kg. De machine zal voor het grootste gedeelte ingezet worden voor het baggeren en maaikorfen van sloten en waterwegen.

Algemene kenmerken van de PC88MR-6 zijn de ruime stille cabine met schuifdeur, de Komatsu motor met 69 pk @ 2.000 tpm
PPC servobediening. De PC88MNR-6 is tevens verkrijgbaar met tweedelig hydraulisch verstelbare giek.

Reageer op dit artikel