nieuws

Kenworth betonmixers aan het werk in Chicago

Geen categorie

Chicago, stad van blues en jazz, bruist niet alleen muzikaal, maar er wordt ook veel gebouwd. Maar ook renovaties van oude panden en het storten van nieuwe trottoirs. Er wordt veel beton gebruikt, gezien het grote aantal betonmixers die af en aan rijden.

Kenworth betonmixers aan het werk in Chicago

Kenworth betonmixers lossen het beton in een verzamelbak vanwaar het met een pomp verder het te renoveren gebouw in verdwijnt voor verwerking in nieuwe vloeren. Hier wordt een trottoir gestort met behulp van een Kenworth betonmixer. Bekisting maken, wapening erin en storten maar.

Truck met neusje
Voor liefhebbers van trucks met een neusje zijn de States sowieso een feestje. Niet alleen Kenworth, maar ook Mack, Peterbuild en Freightliner vullen de highways en de steden. Allemaal met een fors motorvermogen en chauffeurs (drivers) in stijl. We zagen ze met prachtige cowboylaarzen en stetsons op het hoofd.

Reageer op dit artikel