nieuws

JCB breidt de Waste Master reeks uit

Geen categorie

Om aan de vraag uit de recyclingbranche te kunnen voldoen heeft JCB haar range Waste Master met 19 machines uitgebreid.

JCB breidt de Waste Master reeks uit

In Engeland moet, net als elders, het storten van vuil stoppen, een verdubbeling van recycling bij huishoudelijk afval bereikt worden en een verdubbeling gerealiseerd worden bij het winnen van energie uit afval. En dat alles moet in 2020 bereikt zijn. JCB is van mening dat deze overheidseisen de inzet meer machines tot gevolg zal hebben en heeft derhalve opnieuw een deel van haar programma de Waste Master behandeling gegeven. Dat houdt onder andere in dat de onderkant van de machine extra bescherming krijgt, er bescherming komt voor ramen en dak en dat de machines worden voorzien van extra werklampen en brandblussers.

In Rocester, tijdens een speciale Waste Dag, showde JCB eveneens de TM 310 Wastemaster; een machine op basis van een wiellader met telescoopgiek met een hefhoogte van van 5,2 meter. Daarnaast toonde men drie Teletrucks, twee schrankladers, een midi 8080, vier graafmachines op banden tussen 13 en 17,5 ton, twee rupsgraafmachines, twee wielladers en een aantal Loadall machines.

Reageer op dit artikel