nieuws

Jaston Groep voegt Amarent Bouwmachines bij netwerk

Geen categorie

Per 7 november heeft Jaston Groep het bedrijf Amarent Bouwmachines B.V. uit Apeldoorn overgenomen. Met de overname bouwt Jaston Groep het vestigingennetwerk in het centrum van het land verder uit.

Jaston Groep voegt Amarent Bouwmachines bij netwerk

De overname past in de strategie van Jaston Groep om uit te groeien tot een full service materieelverhuurbedrijf met een landelijke dekking, gericht op de zakelijke markt.

Amarent Bouwmachines B.V.
Het professionele verhuurbedrijf Amarent is opgericht in 1979 en is gevestigd in Apeldoorn. Focus ligt op de verhuur van steigers, machines en gereedschap voor de GWW-sector, bouw, industrie en hoveniers. De huidige directeur van Amarent Bouwmachines, Berteld Verschuur, zal het management van Jaston Groep gaan versterken.

Roos Verhuur
Ook het aloude en bekende verhuurbedrijf Roos gevestigd te Den Haag heeft de intentie uitgesproken om zich aan te sluiten bij de Jaston Groep. Beide partijen hopen voor het eind van dit jaar het koopcontract te kunnen tekenen.

Jaston Groep
Binnen Jaston Groep zijn negen verschillende bedrijven ondergebracht, die nu nog onder de eigen naam opereren. Vanaf januari 2008 zijn alle bedrijven volledig geïntegreerd en treedt Jaston Groep met één gezicht naar buiten.

Met de overname van Amarent beschikt Jaston Groep inmiddels over een netwerk van ruim 30 vestigingen.

Reageer op dit artikel