nieuws

Inter-Techno organiseert machtig mooie Open Dagen

Geen categorie

Vrijdag 23 en zaterdag 24 november hield Inter-Techno in Dronten haar tweejaarlijkse Open Huis. Zoals ook tijdens eerdere evenementen een show zonder weerga.

Inter-Techno organiseert machtig mooie Open Dagen

Tal van artiesten, uitstekende buffetten en goede presentaties boden iedere bezoeker veel nieuws en plezier. Publiekstrekker was vanzelfsprekend het Top-Gear racemonster dat zo en nu dan met zijn gebrul de aandacht vroeg.

Materieel
Zowel Bobcat als Atlas materieel was ruim vertegenwoordigd. 1-2-3 Machineverhuur, zuster van Inter-Techno en op hetzelfde adres gevestigd, liet eveneens van zich spreken. Inter-Techno en 1-2-3 verhuur hebben samen 50 man aan het werk en tal van vestigingen door het hele land.

Reageer op dit artikel