nieuws

Hyundai bouwt zijn eigen kanjer

Geen categorie

Tijdens de dealerreis in november j2006 mochten de deelnemers even op afstand naar de nieuwe Hyundai 80 tonner kijken. In München staat hij voor het eerst in levende lijve te pronken. De machine heeft een eigen gewicht van 81,5 ton en wordt aangedreven door 343 kW diesel. De bak heeft een standaardcapaciteit van 3,4 kuub. […]

Hyundai bouwt zijn eigen kanjer

Tijdens de dealerreis in november j2006 mochten de deelnemers even op afstand naar de nieuwe Hyundai 80 tonner kijken.
In München staat hij voor het eerst in levende lijve te pronken. De machine heeft een eigen gewicht van 81,5 ton en wordt aangedreven door 343 kW diesel. De bak heeft een standaardcapaciteit van 3,4 kuub. De R 500 LC-7A heeft een ruime cabine en zal zich bij de sloop en in de mijnbouw gaan bewijzen.

Zie ook: www.Bouwproducten.nl infonummer 8335

Reageer op dit artikel