nieuws

Hitachi ZX 350 voor het zetten van damwanden

Geen categorie

HCME heeft aan de Beens Groep in Genemuiden een Hitachi ZX 350 LC-3 afgeleverd. De machine heeft een dom onder de giek en een door Pladdet ontwikkelde jib van 3,84 mtr voor het zetten van stalen damwanden met een maximale hoogte van 11 meter onder een ICE 11RFBs trilblok met klem. De juiste constante hoeveelheid […]

Hitachi ZX 350 voor het zetten van damwanden

HCME heeft aan de Beens Groep in Genemuiden een Hitachi ZX 350 LC-3 afgeleverd.

De machine heeft een dom onder de giek en een door Pladdet ontwikkelde jib van 3,84 mtr voor het zetten van stalen damwanden met een maximale hoogte van 11 meter onder een ICE 11RFBs trilblok met klem. De juiste constante hoeveelheid liters voor het trilblok (260 ltr ) wordt geregeld door het standaard Hitachi elektronische pompregel systeem. De machine is uitgevoerd met diverse veiligheidsystemen zodat hij voldoet aan de norm voor funderingstechniek NEN996.

Reageer op dit artikel