nieuws

Hitachi Zaxis-3 wint iF Award

Geen categorie

De serie Hitachi Zaxis-3 graafmachines is door het International Design Forum Hannover (iF) bekroond met een ontwerpprijs in de categorie transport. De iF Award word sinds 1954 uigereikt.

Hitachi Zaxis-3 wint iF Award

Dit jaar waren er 2292 ontwerpen uit 35 landen voorgedragen. De winnaars ontvangen niet alleen een prijs, maar krijgen ook een speciale iF-status en toestemming om het kwaliteitslabel van iF te gebruiken.

Geloofwaardigheid
De jury is van mening dat het ontwerp van de Hitachi Zaxis-3 hydraulische graafmachines kracht en geloofwaardigheid uitstralen’, aldus Raymond Hendriks, manager Corporate Communication bij Hitachi Construction Machinery Europe (HCME). ‘Daarnaast werden productiviteit, duurzaamheid en betrouwbaarheid genoemd als motivatie voor hun beslissing.’

Reageer op dit artikel