nieuws

Hanix H 75 C met 2-piece boom

Geen categorie

Martin Siebelink Grond- en Loonwerk in Ede heeft als eerste in Nederland een Hanix H 75 C met 2-piece boom geleverd gekregen. Het bedrijf koos voor deze uitvoering vanwege het grote bereik, zowel ver weg als dichtbij.

Hanix H 75 C met 2-piece boom

Sloop
De Hanix zal vooral worden ingezet bij sloopklussen en bij maaikorven. De machine, bedrijfsgewicht 7650 kilogram, is uitgevoerd met slangbreukventielen, sloop-sorteerfunctie, maaikorffunctie, airco en quick-twin bakken. De Hanix H 75 C heeft een 4 cilinder Mitsubishi motor van 60 pk.

H 36 C
Gelijkertijd schafte Martin Siebelink ook Hanix H 36 C aan. Deze machine, bedrijfsgewicht 3370 kilogram, heeft een 3 cilinder Mitsubishi motor van 27 pk. De twee machines zijn geleverd door Siebelink Machines in Ede.

Reageer op dit artikel