nieuws

BouwMaterieel.nl officieel gelanceerd

Geen categorie

Woensdag 28 november heeft Uitgeverij Reed Business de nieuwe website www.BouwMaterieel.nl

officieel gelanceerd.

BouwMaterieel.nl officieel gelanceerd

Na maanden van hard werken mag het resultaat worden gezien. Reden voor de redactie, verkoop- en marketingafdeling om een klein feestje te vieren. Voor een feestelijk tintje zorgde de enorme 27 tons Volvo L 180 F wiellader voor de deur van de uitgeverij, beschikbaar gesteld door Kuiken uit Emmeloord.

Gloednieuw
Natuurlijk kon het team van BouwMaterieel.nl niet wachten om met de gloednieuwe wiellader op de foto te gaan. Op de foto ziet u een deel van het team. Van linksonder naar rechts achtereenvolgens: Peter Tomberg, Ross Kambel, Leen van Bergeijk, Rens Sturrus, Inge van Ditshuizen, Vincent Hermans, Marloes Leijzer en staand op de grond Peter van den Oever.

Inhoud
De nieuwe website www.BouwMaterieel.nl bevat productspecificaties, foto’s en video’s van bijna 1200 machines. Selecteren kan op productgroep, merk en gewicht en zo komt de bezoeker altijd in maximaal drie kliks bij de gewenste informatie. De website wordt door de redactie dagelijks voorzien van nieuws uit de branche.

Reageer op dit artikel