nieuws

Aannemingsbedrijf Oomen kiest voor Volvo EW 180 C

Geen categorie

Aannemingsbedrijf Oomen BV in Sprundel heeft een Volvo EW 180 C aangeschaft. De mobiele graafmachine is gespoten in de bedrijfskleuren van Oomen en voorzien van de naam van machinist Ad Arnouts.

Aannemingsbedrijf Oomen kiest voor Volvo EW 180 C

Alle machines van Oomen krijgen de naam van de vaste machinist. De machines zonder vaste machinist hebben de namen van de kleinkinderen van de oprichter. Jan Oomen richtte samen met zijn broer Piet het bedrijf in 1968 op. Mano en Jan Oomen Jr. nemen het bedrijf sinds 2002 stapsgewijs over.

Extra brede banden
De werkzaamheden die Aannemingsbedrijf Oomen b.v. met meer dan 60 medewerkers verricht, laten zich omschrijven als grondwerken, leidingwerk, verhardingen en kleine waterbouwkundige werken. Oomen heeft vestigingen in Rucphen, Zundert en Sprundel.

In verband met het vele werk in klei en veenachtig gebied heeft Oomen extra brede banden onder de EW 180 C laten zetten. Daardoor is de machine nog beter verplaatsbaar. Een boomsuspension zorgt voor een betere wegligging en nog meer rijcomfort.

Reageer op dit artikel