nieuws

Eerste Doosan DX 140 in Nederland

Geen categorie

Doosan dealer S.J. Staadegaard & Zn in Lieshout heeft zijn eerste Doosan DX 140 in Nederland afgeleverd aan Michel van de Wiel BV in Herpt.

Eerste Doosan DX 140 in Nederland

Op verzoek van de nieuwe eigenaar heeft de machine extra ruime gereedschapskisten aan beide kanten van de onderwagen, een extra brandstoftank in de bovenwagen die in verbinding staat met de standaard brandstoftank (700 ltr totaal), camera’s voor veilig werken, rondom extra werkverlichting, spatborden, extra zwaailamp en brede enkellucht banden.

De machine met stelgiek is voorzien van alle hydraulische functies en tevens met giekvering, hetgeen het rij-comfort ten goede komt. De maximale rijsnelheid ligt op 40 km/h. Michel van de Wiel BV is actief in de grond- weg en waterbouw.

Reageer op dit artikel