nieuws

Caterpillar 345 CL LRE ideaal voor baggerwerkzaamheden

Geen categorie

De Caterpillar 345CL LRE (Long Reach Excavator) is een uitstekende machine voor baggerwerkzaamheden.

Caterpillar 345 CL LRE ideaal voor baggerwerkzaamheden

Dat is de ervaring van J. Van der Woude uit Vrouwenparochie. Onlangs heeft het bedrijf, uit handen van Willem Tuinstra van Pon Equipment, de sleutels van een nieuwe Cat 345 CL LRE in ontvangst genomen. Deze machine is speciaal uitgerust met een kortere stick en een dikkere bakcilinder. De combinatie van deze twee opties maakt de Cat 345 CL LRE ideaal voor baggerwerkzaamheden. Om de werkzaamheden onder water goed te kunnen volgen is de machine uitgerust met een GPS-systeem.

Van der Woude uit Vrouwenparochie is een bekende naam in de wereld van het grondverzet. Daar wordt sinds drie jaar in hoog tempo een baggervloot aan toegevoegd. Caterpillar maakt al sinds jaar en dag deel uit van het machinepark met bulldozers, wielladers en graafmachines. De Caterpillar 345 CL LRE is zijn werkzaamheden gestart op het baggerponton Anjo 4 op het Sneekermeer.

Reageer op dit artikel