nieuws

Chinese wielladers en graafmachines bij OBMtec

Geen categorie

OBMtec BV in Buitenpost is sinds dit jaar de vertegenwoordiger van Liugong Machinery

in de Benelux. De Chinese fabrikant Liugong produceert een range wielladers, hydraulische graafmachines, heftrucks, asfalteermachines, graders, verdichters etc.
Chinese wielladers en graafmachines bij OBMtec
Vanaf komend voorjaar kan OBMtec drie typen wielladers leveren: 842 III, 856 III en 877 III, gewichten respectievelijk 14, 17 en 23 ton en motorvermogens 129 kW, 164 kW en 216 kW. Deze machines zijn voorzien van Cummins motoren en transmissies en assen van ZF.
In de tweede helft van 2007 zijn een aantal Liugong graafmachines leverbaar. Het betreft midi-gravers van 4 en 7 ton en rupsmachines van 21 en 23 ton. Ook deze machines hebben Cummins motoren. De hydrauliek is van Toshiba of Kawasaki.
Op de Bauma 2007 zal Liugong haar gehele Europese productengamma introduceren.
Reageer op dit artikel