nieuws

SMT houdt open dag, machinistenwedstrijd en dag voor monteurs

Branche

SMT houdt open dag, machinistenwedstrijd en dag voor monteurs

Volvo- en Sennebogen-importeur SMT staat in juni tien dagen in het teken van diverse evenementen. Onder meer een wedstrijd voor machinisten, een inspiratiedag voor monteurs en een open dag staan op het programma.

Alle evenementen worden gehouden op de vestiging van SMT in Emmeloord. De toegang is gratis. SMT vraagt belangstellenden wel om zich te registreren. Dit onder andere in verband met de catering.

Studenten SOMA College uitgenodigd voor gastlessen

Het thema van de evenementen is: ‘the road ahead’. Studenten van het SOMA College zijn uitgenodigd voor het volgen van gastlessen en workshops.

Tijdens het programma wordt gekeken naar nieuwe ontwikkelingen als autonome machines en elektrificering.

Kennismaken met de nieuwste machines – en er zelf op draaien

Tijdens de open dag, op vrijdag 28 juni van 10.00 tot 20.00 uur, kunnen bezoekers kennismaken met de nieuwste machines van Volvo en Sennebogen. Het is mogelijk om zelf op diverse machines te draaien.

Verder staan een machineshow en diverse demo’s op het programma. Ook wordt aandacht besteed aan nieuwe ontwikkelingen als Active Control en Augumented Reality.

Wedstrijd voor machinisten

De volgende dag, zaterdag 29 juni, staat voor machinisten en grondwerkers de Operators Clubdag op het programma. Ook dan kan weer op een aantal machines worden gedraaid.

Onderdeel van deze machinistendag is een behendigheidswedstrijd. De twee winnaars ontvangen ieder een geheel verzorgde reis voor twee personen naar Volvo in Zweden.

SMT laat monteur ‘nieuwe innovaties beleven’

Een week eerder, op zaterdag 22 juni, houdt SMT een inspiratiedag voor technische monteurs. Tijdens dit evenement wil SMT monteurs ‘laten beleven wat nieuwe innovaties zijn en hoe deze je dagelijkse werkzaamheden in de toekomst zullen gaan veranderen’.

Er zijn workshops en gastsprekers, er is een machineshow en er kan zelf worden gedraaid.

Andere evenementen voor specifieke doelgroepen

Andere evenementen tijdens de ‘tiendaagse’ van SMT zijn voor specifieke doelgroepen als dealers, relaties en leden van de MRF en Cumela.

Aanmelden voor gratis toegang tot de open dag, en de monteurs- en machinistendag kan door hieronder te klikken:

Dag voor monteurs        

-Open dag SMT                

-Operators Clubdag 

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

Reageer op dit artikel