nieuws

Riwal en Jungheinrich breiden samenwerking verder uit

Branche

Riwal en Jungheinrich breiden samenwerking verder uit

Riwal en Jungheinrich breiden hun bestaande samenwerking verder uit. Jungheinrich zal hoogwerkers van Riwal inzetten bij logistieke centra. Riwal gaat heftrucks van Jungheinrich aanbieden aan haar klanten.

De samenwerking tussen Riwal en Jungheinrich heeft in Nederland, België, Duitsland en Slovenië al haar beslag gekregen. In andere landen gaat nu dezelfde formule worden toegepast.

Riwal en Jungheinrich willen ‘wereldwijde one-stop-shop’

‘Het doel is om wereldwijd een one-stop-shop te creëren voor heftrucks, hoogwerkers en verreikers, waardoor klanten van beide bedrijven makkelijker toegang hebben tot het juiste materieel’, schrijven Riwal en Jungheinrich in een gezamenlijke verklaring.

Samenwerking maakt het voor klanten eenvoudiger

‘We vinden het geweldig om samen te werken met een toonaangevend bedrijf als Jungheinrich, met een sterk internationaal bereik in de intralogistieke sector’, zegt Pedro Torres, Chief Operating Officer bij Riwal.

Kerk Wichmann, Directeur verhuur van Jungheinrich: ‘Deze samenwerking maakt de verhuur van heftrucks, hoogwerkers en verreikers veel eenvoudiger en efficiënter voor onze klanten.’

Samenwerking was er ook bij de Volvo Ocean Race

Bij de Volvo Ocean Race 2018 werkten Riwal en Jungheinrich ook samen. Riwal rustte de mobiele scheepswerven uit met schaarhoogwerkers en Jungheinrich heftrucks. Daarnaast werden machines van Riwal en Jungheinrich gebruikt om de gastdorpen te bouwen in verschillende tussenstops over de hele wereld.

Lees HIER meer nieuws over Riwal.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u HIER in.

 

Reageer op dit artikel