nieuws

Jubilerend Pladdet viert uitbreiding met open dagen

Branche

Jubilerend Pladdet viert uitbreiding met open dagen

Pladdet bestaat niet alleen 75 jaar, maar heeft onlangs ook zijn pand uitgebreid. Om die reden houdt het bedrijf op vrijdag 24 mei en zaterdag 25 mei voor het eerst in bijna tien jaar open huis.

Pladdet, producent en leverancier van grondverzetmachines, graafbakken en aanbouwdelen, hield in 2010 voor het laatst een open dag. Destijds kwamen daar 3500 bezoekers op af. Pladdet is onder meer dealer van Hitachi.

Hoe worden aanbouwdelen ontworpen, geconstrueerd en gelast?

Tijdens de open dagen is een route uitgezet door het hele bedrijf. Bezoekers kunnen onder meer zien hoe aanbouwdelen worden ontworpen, geconstrueerd en gelast.

Op de afdeling Metaalbewerking  wordt geboord, gefreesd en gekotterd. Medewerkers demonstreren hier live aan het publiek hoe een uitrustingsstuk van begin tot eind wordt gefabriceerd.

Demonstraties met machines en zelf draaien

Op het buitenterrein vinden demonstraties plaats met grondverzetmachines en uitrustingsstukken. Geïnteresseerden krijgen de mogelijkheid om in de cabine van een Hitachi graafmachine te zitten en bijvoorbeeld een draaikantelstuk uit te proberen.

Pladdet is gevestigd in Biervliet in Zeeuws-Vlaanderen. Bezoekers zijn op vrijdag 24 mei welkom van 14 tot 22 uur, en op zaterdag 25 mei van 10 tot 17 uur.

Bekijk HIER meer nieuwsberichten over Pladdet.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

 

Reageer op dit artikel