nieuws

Topcon: elke nieuwe machine automatisch of semi-automatisch

Branche

Topcon: elke nieuwe machine automatisch of semi-automatisch

Topcon is in staat om van elke nieuwe graafmachine een volautomatische of semi-automatische machine te maken, zegt businessmanager John Downey. ‘Proeven die we hiermee hebben gedaan in België, Scandinavië en Amerika waren succesvol. We hebben dit in de praktijk gevalideerd.’

Topcon demonstreert deze week op de Bauma zijn nieuwste technologieën en software. De ontwikkelaar wil laten zien hoe geïntegreerde software- en hardwaresystemen de productiviteit en efficiency kunnen verbeteren.

Sector moet digitalisering omarmen, zegt Topcon

Volgens Topcon is het een absolute must dat de sector digitalisering omarmt: ‘De adoptie van nieuwe en opkomende digitale technologieën zal cruciaal zijn voor de bouwsector om te voldoen aan de steeds groter wordende vraag naar het onderhouden en creëren van nieuwe infrastructuur wereldwijd.’ 

Topcon heeft vaste samenwerkingsverbanden met onder meer Komatsu, John Deere, Wirtgen Group, Volvo en JCB. 

Klik hier voor meer nieuwsberichten en achtergrondartikelen over de Bauma.

Twee keer per week de gratis nieuwsbrief van BouwMachines ontvangen? Schrijf u hier in.

Reageer op dit artikel