nieuws

Recyclingbedrijf Sanders stopt: complete boedel onder de hamer

Branche

Recyclingbedrijf Sanders stopt: complete boedel onder de hamer

Sanders Beton en Recycling in Boven-Leeuwen heeft alle bedrijfsactiviteiten beëindigd. De boedel gaat nu onder de hamer. Ook de inventaris van het failliete bouwbedrijf Adriaans wordt geveild.

Ruim dertig jaar is Sanders actief geweest in de recycling.  Onder meer de machines, kiepwagens en een puinbreker van het bedrijf worden de komende dagen geveild. Ook afzetcontainers, betonmallen, kranen, heftrucks, gereedschappen, vrachtwagens en trailers gaan onder de hamer.

Internationale belangstelling verwacht voor puinbreker

Vrijdagochtend 11 januari is er van 9 tot 12 uur een kijkdag. De veiling bestaat uit bijna 300 kavels, en sluit op dinsdag 15 januari.

Troostwijk regelt de online veiling. Veilingmeester Frank Adam verwacht internationale belangstelling voor een installatie met puinbreker en transportbanden.

Alle kavels zijn hier te bekijken.

Vijf online veilingen bouwbedrijf Adriaans

Ook de boedel van het begin november failliet verklaarde bouwbedrijf Adriaans in Helmond wordt geveild. In vijf online veilingen worden kopers gezocht voor ruim 3400 kavels. Het aanbod loopt uiteen van een mobiele torenkraan van Ginaf tot de complete kantoorinventaris.

Adriaans was een ontwikkelende aannemer in de utiliteits- en woningbouw, en was ook actief in renovatieprojecten. Op vrijdag 11 januari is er een kijkdag in Helmond. Bieden kan tot en met woensdag 16 januari.

Hier zijn alle kavels te vinden.

Ook een abonnement op BouwMachines? Dit is al mogelijk vanaf 6,25 euro per maand. Kijk hier naar de mogelijkheden.

 

 

Reageer op dit artikel