nieuws

Nieuw: BouwMachines Testboek voor alle abonnees

Branche

Nieuw: BouwMachines Testboek voor alle abonnees

Het BouwMachines Testboek 2018-2019 is vrijdag 16 november gratis bezorgd bij alle abonnees. In de speciale uitgave worden zestien machines van vijftien verschillende merken uitgebreid beschreven. Het is voor het eerst dat BouwMachines een reeks testen bundelt in een boek.

De artikelen in het Testboek verschillen van de maandelijkse praktijktesten in het reguliere blad. Deze maandelijkse testen worden geschreven door de onafhankelijke redactie van BouwMachines. De artikelen in het Testboek zijn gesponsord door leveranciers van de beschreven machines.

Veel bekende merken zijn in het boek vertegenwoordigd

Veel bekende merken zijn in het boek vertegenwoordigd. Getest zijn machines van: Caterpillar, Doosan, Hitachi, Hooby, JCB, Knikmops, Komatsu, Kubota, Liebherr, Manitou, Merlo, New Holland, Takeuchi, Volvo en Yanmar. Compact Rent laat in het boek zijn licht schijnen over de verhuurmarkt.

BouwMachines wil van het Testboek een jaarlijkse traditie maken.

Drie extra nieuwsbrieven over Testboek

Naar aanleiding van het verschijnen van het Testboek worden drie extra nieuwsbrieven verspreid. Hierin vindt u afzonderlijke artikelen uit het boek. De extra nieuwsbrieven worden verstuurd op vrijdag 16, vrijdag 23 en vrijdag 30 november.

Het testboek is ook verkrijgbaar in de losse verkoop. Klik HIER voor meer informatie.

Abonnees van BouwMachines kunnen met gebruikmaking van hun inlogcode het testboek HIER digitaal bekijken.

Losse artikelen uit het testboek zijn HIER te vinden.

Alle medewerkers van BouwMachines wensen iedereen veel leesplezier en inspiratie!

 

 

Reageer op dit artikel