nieuws

Nieuw mondiaal hoofdkantoor voor Volvo CE

Branche

Volvo Construction Equipment heeft in Zweden een nieuw mondiaal hoofdkantoor in gebruik genomen. De hoofdvestiging is gehuisvest bij diverse andere Volvo-divisies op Campus Lundby in Göteborg.

Nieuw mondiaal hoofdkantoor voor Volvo CE

Volvo CE deelt een gebouw met Volvo Buses en Volvo Penta. Het pand zit dicht bij het hoofdkantoor van de Volvo Group en andere Volvo-divisies. De gedachte is dat meer samenwerking gaan ontstaan tussen de diverse onderdelen van het bedrijf.

‘Volvo CE heeft altijd samengewerkt met andere onderdelen van de Volvo Group. Maar ons nieuwe, gedeelde hoofdkantoor maakt nóg inniger samenwerking mogelijk’, zegt Melkert Jernberg, president van Volvo CE.

Veel glas en open ruimtes

Campus Lundby beslaat een gebied van 375.000 vierkante meter. Bij het ontwerp van de gebouwen, met veel glas en open ruimtes, is het stimuleren van samenwerking steeds het uitgangspunt geweest, aldus Volvo.

Op de campus werken mensen uit zestig verschillende landen.

Meer nieuws over Volvo:

Reageer op dit artikel