nieuws

UPDATE: Brabantse machinist stierf natuurlijke dood

Branche

UPDATE: Brabantse machinist stierf natuurlijke dood

Een 60-jarige machinist uit Nistelrode is maandagochtend tijdens het werk onwel geworden. Volgens ooggetuigen werd hij gevonden boven op het dak van de cabine. In het ziekenhuis is hij overleden. Maandagavond maakte de politie bekend dat de machinist een natuurlijke dood is gestorven.

Volgens het Brabants Dagblad zag een passerende chauffeur de machinist maandagochtend op de graafmachine liggen. Dit gebeurde in het Brabantse Mill. De machinist werd gereanimeerd, en onder begeleiding van een trauma-arts naar het ziekenhuis gebracht. Het lukte niet om de man nog te redden.

Getuigen hadden tegen het Brabants Dagblad gezegd dat de machinist rook uit zijn machine zou hebben zien komen. Volgens deze getuigen zou de man daarop zijn gestopt en op het dak van de cabine zijn geklommen. Vervolgens zou hij onwel zijn geworden, aldus de getuigen tegenover de regionale krant.

De politie zou het ongeval aanvankelijk samen met de inspectie SZW gaan onderzoeken. Later op de dag deelde de politie echter mee dat het slachtoffer een natuurlijke dood is gestorven. Van een verkeersongeluk, arbeidsongeval of strafbaar feit is geen sprake. Eerder op de dag dacht de politie nog wel aan een ongeval.

 

Reageer op dit artikel