nieuws

Video: Kobelco SK270SRLC-5 draait bij Renewi

Branche

Video: Kobelco SK270SRLC-5 draait bij Renewi

Renewi Nederland B.V. uit Drachten nam een Kobelco SK270SRLC-5 rupsgraafmachine in gebruik. De compactheid in combinatie met de snelheid maken dit een ideale machine voor de werkzaamheden in de hal bij Renewi.

De circa 27 ton wegende Kobelco SK270SRLC-5 heeft een motorvermogen van 170 pk. ‘De machine is duurzamer dan ooit en opgewassen tegen de meest extreme omstandigheden’, zegt leverancier Hans van Driel.

Lagere kosten

‘Terwijl Kobelco zich blijft richten op het milieu van de toekomst, zorgt het ook voor een nieuw niveau van productiviteit om de levenscycluskosten te verlagen. De sterke constructies en bewezen betrouwbaarheid zorgen ervoor dat de machines zwaar werk aan kunnen en in lastige omstandigheden goed presteren. 

Het door Kobelco zelf ontwikkelde iNDr-koelsysteem zorgt ervoor dat deze rupsgraafmachine stil, goed beschermd tegen stof en eenvoudig te onderhouden is’, voegt Hans van Driel toe.

De Kobelco SK270SRLC-5 is voor Renewi voorzien van onder andere overdruk en centrale smering.

Reageer op dit artikel