nieuws

Boels Rental neemt Van Deuveren Traffic over

Branche

Boels Rental neemt Van Deuveren Traffic over

Boel Rental heeft Van Deuveren Traffic overgenomen. Van Deuveren Traffic is gespecialiseerd in de verhuur van onder meer outdoor mobiele informatievoorzieningen bij wegwerkzaamheden, zoals Tekstkarren.

Met de overname van Van Deuveren breidt Boels Rental zijn gespecialiseerde business units verder uit. Van Deuveren leverde aanvankelijk vooral diensten aan Rijkswaterstaat. Het bedrijf groeide door naar bewegwijzering voor snelwegen en crowd-management tijdens evenementen en festivals.

Versneld groeien

‘Met ons team van 45 enthousiaste medewerkers zijn we nu marktleider in onze sector en toe aan de volgende groeifase. Boels biedt ons die kans doordat we nu gebruik kunnen maken van hun internationale netwerk van meer dan 400 vestigingen. We kunnen nu versneld verder groeien’, zegt directeur Gert van Deuveren.

Volgens Boels Rental past de overname in de strategie om producten en diensten in de specialistische verhuur uit te breiden. ‘Er is een grote overlap in klantsegmenten zoals wegenbouw, de event sector en overheden. We voorzien in de behoefte van onze klanten middels het one stop shopping-principe inclusief specialismen’, zegt CEO Pierre Boels.

Reageer op dit artikel