nieuws

Bas Schultze nieuwe algemeen directeur Van Gelder Groep

Branche

Per 1 januari 2019 zal Bas Schultze de taak van algemeen directeur van de Van Gelder Groep overnemen van Gert Veenhof.

Bas Schultze nieuwe algemeen directeur Van Gelder Groep

Bas Schultze is per 1 juni 2018 in dienst getreden bij de Van Gelder Groep. Hij zal zich het komende halfjaar voorbereiden op zijn nieuwe functie. Schultze komt over van BAM Infra Nederland. Daar was hij vanaf 2007 in dienst en vervulde vanaf 2015 de functie van directeur Infra Connect. In die functie was hij verantwoordelijk voor de activiteiten van Energie & Water, Rail en Telecom.

Schultze heeft in die jaren een belangrijke bijdrage geleverd aan de succesvolle ontwikkeling en groei van Infra Connect. Ervaring in de civiele techniek en de verkeerstechniek heeft hij in de jaren daarvoor opgedaan als respectievelijk directeur bij BAM Wegen Oost-Nederland en directeur BAM Infratechniek.

Lees ook: Gww-aannemer Van Gelder boekt recordomzet mede dankzij woningmarkt

Reageer op dit artikel