nieuws

Werken met slimme machines: kans of bedreiging?

Branche

Hoe kijkt u aan tegen de opmars van slimme machines? Is dit een verbetering, of een verslechtering? Een kans of een bedreiging? En wat zou er volgens u nog meer geautomatiseerd kunnen worden om het dagelijks werk gemakkelijker te maken?

Werken met slimme machines: kans of bedreiging?

Deze en andere vragen komen aan bod in een enquête van BouwMachines, Bouwend Nederland en de BMWT.

‘Werken met slimme machines’ is het thema van de BouwMachines Kennisdag die eind november wordt gehouden op het Bouw- & Infrapark in Harderwijk. Het is de derde achtereenvolgende kennisdag van BouwMachines. De twee eerdere edities gingen over veiligheid en duurzaamheid. Ditmaal is ‘werken met slimme machines’ als onderwerp gekozen.

Bouwend Nederland en BMWT ondersteunen kennisdag

De twee vorige kennisdagen werden door BouwMachines georganiseerd in samenwerking met de BMWT. Voor de komende editie is ook Bouwend Nederland aangehaakt. Bouwend Nederland ondersteunt het initiatief vanuit de Adviesgroep KOMAT (Kontaktgroep Materieel).

Vul de enquête in, dan helpt u ons met het programma

Inmiddels wordt gewerkt aan de invulling van het programma voor de kennisdag. Om goed zicht te krijgen op wat er speelt en leeft in de sector, hebben de drie organisatoren in onderling overleg een enquête samengesteld. De uitkomsten van deze enquête zullen mede bepalend zijn voor de inhoud van het programma.

U kunt de enquête hier invullen. Dit kost u vijf, maximaal tien minuten.

Bij voorbaat dank voor uw medewerking!

Vul de enquête nu in.

 

 

Reageer op dit artikel