nieuws

Riwal winnaar European Business Awards

Branche

Riwal, verhuur- en verkoopspecialist van hoogwerkers en verreikers, heeft een European Business Award gewonnen. Riwal kreeg de prijs voor betrokkenheid bij de markt en haar klanten.

Riwal winnaar European Business Awards

Riwal was 1 van de 12 categoriewinnaars, tijdens de finale in het Poolse Warschau van de European Business Awards. Riwal kreeg de award voor de categorie klant- en marktbetrokkenheid.

Een prijs pakken in de European Business Awards is geen sinecure. De competitie startte vorig jaar met meer dan 112.000 bedrijven uit 34 landen. Riwal was in december 2017 als één van de 2.898 bedrijven uitgeroepen tot ‘Ones to watch. Vervolgens werd het bedrijf als 1 van de 289 Nationale winnaars geselecteerd voor de finale in de categorie voor klant- en marktbetrokkenheid.

Innovatieve klantervaring

De jury heeft Riwal voor deze categorie geselecteerd ‘omdat zij het beste innovatieve klantervaring in haar sector kan aantonen. Dit omdat zij alle groepen in haar potentiële markt betrekt, en een krachtige USP toevoegt aan haar merk op basis van een geïntegreerde omni-channelstrategie, geavanceerde technologie en processen. En metingen uitvoert die leiden tot specifieke prestatieverbetering en hooggeschoolde medewerkers binnen haar eigen organisatie en supply chain’, aldus de jury.

Meer nieuws uit de Verticaal Transport-branche

Reageer op dit artikel