nieuws

40 Aichi telescoophoogwerkers voor Collé

Branche

40 Aichi telescoophoogwerkers voor Collé

Aichi heeft 40 telescoophoogwerkers SR12C1SM met rupsen uitgeleverd aan Collé Rental & Sales. Michiel Kokkelmans, directeur Sales bij Collé Rental & Sales nam de machines onlangs in ontvangst van Rob van Gent, Aichi Sales Europe.

Aichi maakt sinds 1962 machines in Japan. De exacte sturing en hydrauliek worden vaak als sterke punten genoemd van de SR12C . De machines hebben een werkhoogte van 14,1 meter, een reikwijdte van 10,7 meter en een platformcapaciteit van 250 kg. De werkbak is 1,8 meter breed en uitgerust met een speciale anti-knelbeveiliging.

De SR12C laat zich goed doseren in zijn bewegingen. Bovendien kan de machine uitstekend uit de voeten op ruw terrein. ‘Dat maakt hem bijzonder geschikt voor werken op hoogte in bijvoorbeeld de bouw of de groenvoorziening’, zegt Collé.

Aichi ontwikkelt nieuwe machines

Aichi ontwikkelt momenteel een complete nieuwe serie machines. Deze worden begin 2020 op de Europese markt geïntroduceerd. Collé heeft hiermee de laatste 40 Aichi’s voor de Europese markt ontvangen. Die zijn per direct leverbaar voor koop, huurkoop, leasing of huur.

Meer nieuws uit de Verticaal Transport-branche

Reageer op dit artikel