nieuws

2 nieuwe mobiele Atlas overslagmachines voor Interrec

Branche

2 nieuwe mobiele Atlas overslagmachines voor Interrec
De Atlas 200MH.

Interrec b.v. in Helmond heeft via Hans van Driel B.V. uit Tiel 2 mobiele overslagmachines in gebruik genomen. De Atlas 200MH en de Atlas 350MH overslagmachines draaien in de recycling.

De mobiele overslagmachines van Atlas zijn beide voorzien van de nieuwste generatie Tier 4 Final motor met AdBlue. ‘Deze schonere en stillere motor is goed voor een hoge productiecapaciteit en een laag brandstofverbruik’, zegt Hans van Driel.

Atlas 200MH

De 200MH heeft een vermogen van 143 pk en een bereik van circa 11 meter. De geleverde uitvoering beschikt over een liftcabine, die 2,5 m hydraulisch verstelbaar is. Dat geeft de machinist uitstekend zicht op de werkzaamheden.

Atlas 350MH

De Atlas 350MH.

Atlas 350MH

De Atlas 350MH heeft een vermogen van 245 pk en een bereik van circa 16 meter. De 350MH is volgens Hans Van Driel met name geschikt voor werkzaamheden in de recycling, afvalverwerking, lossen van schepen en bijvoorbeeld het vullen van containers.

Reageer op dit artikel