nieuws

Rutten de hoogte in met compacte Merlo

Branche

Rutten Hoogteservice in Wijchen gaat de hoogte in met een nieuwe Merlo P27.6 Plus verreiker. De machine is dankzij de kleine draaicirkel zeer wendbaar, en met de compacte afmetingen breed inzetbaar.

Rutten de hoogte in met compacte Merlo

De Merlo P27.6 Plus met mastvering is 1,84 meter breed. De cabine heeft een binnenbreedte van 1,10 meter. ‘De grootste in zijn categorie’, zegt leverancier Verreikercentrum Midden Nederland. De cabine voldoet aan de ROPS/FOPS-norm niveau 2.

Grote cabine op Merlo P27.6 Plus

Rutten Hoogteservice in Wijchen gaat de hoogte in met een nieuwe Merlo P27.6 Plus verreiker. De machine is dankzij de kleine draaicirkel zeer wendbaar, en met de compacte afmetingen breed inzetbaar.

De P27.6 Plus is uitgevoerd met dezelfde modulaire cabine als de grotere modellen.

De P27.6 Plus is uitgevoerd met dezelfde modulaire cabine als de grotere modellen. Dat betekent volop ruimte voor de machinist. Die profiteert ook van het uitstekende zicht, dankzij  het grote raamoppervlak van 4,3 vierkante meter. Met de hydrostatische transmissie accelereert de machine van 0 tot 40 km/u zonder koppelonderbreking.

Dankzij de kleine draaicirkel en de verschillende stuurtypen is de machine zeer wendbaar. Ook is hij geschikt voor gebruik op alle typen ondergrond. Kenmerken van deze machine zijn de compacte omvang, hefcapaciteit, comfort en veiligheid. De giek van de P27.6 kan meer dan 6 meter uitschuiven en kan een last van 2.700 kg tillen.

Meer nieuws uit de Verticaal Transport-branche

Reageer op dit artikel