nieuws

Brigade presenteert innovaties op TKD

Branche

Brigade Electronics zal allerlei noviteiten presenteren op de TechnischeKontaktDagen (TKD) die dit jaar van 31 mei tot en met 2 juni in Almere plaatsvindt.

Brigade presenteert innovaties op TKD

Backeye 360

De vernieuwde Backeye 360 heeft een aantal nieuwe functionaliteiten en weergave-mogelijkheden. De bestuurder kan kiezen uit 19 verschillende weergaven, de weergave op de display is 22% groter dan voorheen en het systeem kan middels afstandsbediening bestuurd worden.

Brigade Electronics op TKDUltrasone Obstakeldetectie

Tot op heden was het middels ultrasone obstakeldetectie alleen mogelijk een hoorbare waarschuwing in de cabine te horen dat zich er een obstakel of persoon in het detectiegebied bevindt. Vanaf heden kan het detectiesysteem via een display-module op de monitor worden weergegeven. De bestuurder ziet dus op zijn monitor wat er zich naast, achter of voor het voertuig bevindt. Er kunnen 2 ultrasone systemen tegelijk aan één camera-/monitorsysteem worden gekoppeld, bijvoorbeeld een Sidescan en een Backscan.

Brigade Electronics op TKDMobiele Opnames

Brigade heeft 2 nieuwe MDR’s (Mobiele Digitale Recorders) in haar assortiment. De MDR-504-500 heeft een 500Gb harde schrijf en heeft 4 camera-ingangen. De MDR-508-1000 heeft een 1TB harde schrijf en is geschikt voor 8 camera’s. Beide MDR’s zijn ook te leveren met WiFi en 4G.

Reageer op dit artikel