nieuws

Bezoek een slooplocatie tijdens Veras Demolition Day

Branche

Wie altijd al eens heeft willen rondkijken op een slooplocatie, krijgt 22 september 2018 de kans. Leden van Veras, brancheorganisatie van sloopaannemers en asbestverwijderingsbedrijven, stellen die dag projectlocaties verspreid door heel Nederland open voor het publiek.

Bezoek een slooplocatie tijdens Veras Demolition Day

Met meer dan 100 leden en meer dan 20 donateurs vertegenwoordigt Veras een belangrijk deel van de sloop- en asbestverwijderingsbranche. Veras  wil met Demolition Day Nederland kennis laten maken met het sloopvak. Er is aandacht voor de rol van de sloopaannemer als grondstoffenleverancier voor de circulaire economie.

Leren tijdens Demolition Day

Demolition DayBezoekers van de Demolition Day leren wat er gebeurt met alle materialen die vrijkomen tijdens sloopwerkzaamheden. Ook worden de verschillende functies in het slopersvak en in de asbestverwijdering onder de aandacht gebracht.

Op de site van Demolition Day is te vinden welke projectlocaties of bedrijfslocaties op 22 september te bezoeken zijn.

Reageer op dit artikel