nieuws

Herwijnen Machinery importeur Anaconda recyclingmachines

Branche

Herwijnen Machinery heeft het importeurschap voor Anaconda recyclingmachines verworven. Anaconda maakt schudzeven, feedloaders, trommelzeven en mobiele transportbanden.

Herwijnen Machinery importeur Anaconda recyclingmachines

Anaconda recyclingmachines worden sinds 2008 gemaakt in Ierland. Waar het merk wereldwijd zo’n 1.000 machines afgezet heeft, is het in de Benelux nog vrij onbekend. Daar gaat Herwijnen Machinery verandering in brengen.

‘Net als met Pronar hebben we heel bewust gekozen om Anaconda te gaan verkopen’, zegt Jimmy van Herwijnen.  Daar gingen diverse fabrieksbezoeken aan vooraf. ‘Daarbij hebben we een goed beeld gekregen van de kennis en ervaring van dit bedrijf. Die zie je terug in de machines. Daarnaast is het een jong, dynamisch team dat hard werkt. De visie en kennis van Anaconda en de kwaliteit van de machines zijn doorslaggevend. Wij zien daarom toekomst voor het merk’, zegt Van Herwijnen.

Breed aanbod aan recyclingmachines bij Herwijnen

Herwijnen Machinery is importeur van Anaconda recyclingmachines geworden. Anaconda maakt schudzeven, feedloaders, trommelzeven en mobiele transportbanden.

‘Voor Anaconda zien wij toekomst op de Beneluxmarkt’, zegt Herwijnen.

Met Anaconda biedt Herwijnen Machinery een breed assortiment aan recyclingmachines. Vooral is het merk voor Herwijnen Machinery B.V. interessant vanwege de schudzeven. ‘Er is namelijk een behoorlijke markt voor schudzeven in Nederland en België. Daarnaast hebben we ieder jaar minimaal twee nieuw ontwikkelde machines van Pronar. Hierdoor breidt ons productaanbod voortdurend uit.’

Kennismaken met de Anaconda recyclingmachines kan op de TKD op 31 mei, 1 en 2 juni 2018. Daar zal Herwijnen Machinery B.V. naast de Pronar machines ook een Anaconda schudzeef (Scalper) presenteren.

Reageer op dit artikel