nieuws

Volvo L90H voor Van der Bel

Branche

Van der Bel in Middenmeer heeft een nieuwe Volvo L90H wiellader in gebruik genomen. De machine is geleverd door Schmidt Bouwmachines in Almelo.

Volvo L90H voor Van der Bel

De Volvo L90H voor Van der Bel werd door leverancier Schmidt voorzien van de nodige extra’s. Op het wensenlijstje stonden onder meer overdrukvoorbereiding, centrale smering, ledwerkverlichting en extra ballast. CDC-besturing en Techking recyclingbanden mochten niet ontbreken.

Nijhuis Engineering installeerde een weegsysteem, compleet met printer.

De bak die aan de Volvo zit, is in onderdelen geleverd door Jan Hendrik Stougie van Craco. Vervolgens is de bak door Van der Bel zelf in elkaar gelast. De machine draait bij de Kleemann MR100 mobiele breker van Van der Bel.

Reageer op dit artikel