nieuws

Complete Merlo Roto 40.30MCSS voor Bosch Hengelo

Branche

Verreikercentrum Midden Nederland leverde een nieuwe Merlo Roto 40.30MCSS aan Bosch Hengelo. Bosch koos voor de roterende Merlo met 30 meter mast.

Complete Merlo Roto 40.30MCSS voor Bosch Hengelo

De Merlo Roto is uitgevoerd met FEM vorkenbord , gegalvaniseerde telejib en een jib met 2-tons lier. Ook is voorzien in een uitklapbare asbestwerkkooi, radiograaf, hydraulisch aggregaat en diverse werklampen en kisten. De TCVT-keuring is door TUV Nederland verzorgd.

De machine is ook uitgevoerd met overdrukunit. Samen met de asbestwerkkooi en de optie bedienen uit de cabine wordt zo aan alle voorwaarden voor asbestverwijdering voldaan.

Voor machinist Guus Hiddink is dit niet zijn eerste Merlo. Hij is erg blij met zijn nieuwe machine. Met name het comfort, de prestaties , het bediengemak en het aggregaat zijn grote plussen voor hem.

Flinke brandstofbesparing

De machine is standaard uitgevoerd met hydrostatische aandrijving met EPD (Eco Power Drive). Die verbindt de motor rechtstreeks met de transmissie en regelt bij optrekken en afremmen automatisch het toerental. Dit systeem zorgt voor een aanzienlijke brandstofbesparing, zegt Verreikercentrum Midden Nederland. Het hydraulische systeem met Load-Sensing en Flow-Sharing technologie levert een opbrengst van 124 l/min. De hydropneumatische vering (EAS) geeft optimaal comfort bij het rijden.

Bosch is een dienstverlener in de breedste zijn van het woord. Er worden allerlei diensten verleend in de landbouw, bouw, groen, wegenbouw/grondverzet, sloopwerk, evenementen, calamiteiten& transport en hijswerkzaamheden.

Foto's

Reageer op dit artikel