nieuws

Troost levert Case CX250D aan Maatschap Voshart

Branche

Troost Machinehandel heeft een nieuwe Case hydraulische graafmachine, type CX250D, geleverd aan Maatschap Voshart in Numansdorp. Met de Case kan Voshart zijn grondverzetactiviteiten uitbreiden.

Troost levert Case CX250D aan Maatschap Voshart

De Case CX250D is voor Voshart opgebouwd met een compleet overdruksysteem. Ook heeft Troost Machinehandel gezorgd voor een Trimble 3D gps-systeem. Andere extra’s zijn zwenksmoring, een brandstofvulpomp met lange slang, gereedschapskist in de onderwagen en een 27mc-radio.

De Case wordt aangedreven door een Stage 4 common rail dieselmotor met 180 pk. De hydrauliekpompen hebben een opbrengst van 2 x 243 l/min. Standaard is de CX250D voorzien van automatisch naar stationair,  en een autoshutdown-systeem. De ruime cabine is voorzien van airconditioning met klimaatregeling en een luchtgeveerde stoel.

Maatschap Voshart houdt zich vooral bezig met agrarische activiteiten: melkvee en akkerbouw. Met de Case CX250D kunnen de grondverzetactiviteiten van het bedrijf flink worden uitgebreid.

Reageer op dit artikel