nieuws

Nieuwe verreiker van Merlo voor Van der Tol

Branche

Van der Tol In De Meern verruilde de ‘oude’ roterende Merlo 40.25 MCSS verreiker voor een Nieuwe Roto 40.26MCSS. De nieuwe machine werd geleverd door Verreikercentrum Midden Nederland in Wekerom.

Nieuwe verreiker van Merlo voor Van der Tol

De nieuwe verreiker van Van der Tol is uitgevoerd als hoogwerker met een uitklapbare werkkooi van 2.300 naar 4.500 met een capaciteit van 800 kg. Om te hijsen heeft de Merlo Roto 40.26MCSS een jib met lier met een capaciteit van 2.000 kg.

Verreiker wordt mobiele kraan

Van der Tol In De Meern verruilde de 'oude' roterende Merlo 40.25 MCSS verreiker voor een Nieuwe Roto 40.26MCSS. De nieuwe machine werd geleverd door Verreikercentrum Midden Nederland in Wekerom.

De Merlo is uitgevoerd als hoogwerker met een uitklapbare werkkooi van 2.300 naar 4.500 met een capaciteit van 800 kg.

Daarnaast beschikt de machine over een hydraulisch uitschuifbare jib, zodra deze gebruikt wordt is het een mobiele kraan. Vanzelfsprekend zijn de vorken om te heffen.

De snelle levering door Verreikercentrum Midden Nederland was voor Van der Tol een pré, tussen de bestelling door Van der Tol en de aflevering zat vijf weken. Deze tijd was nodig voor de nulbeurt, de TCVT-keuring en het spuitwerk. De machine is van top tot teen in het blauw, zwart en rood van Van der Tol gespoten.

Verreiker-machinist Hans kon direct na aflevering met zijn nieuwe machine aan de slag op zijn vaste werk in Utrecht.

Reageer op dit artikel