nieuws

Cat komt met nieuwe asfaltverdichters

Branche

Cat introduceert nieuwe asfaltverdichters in de klasse van 2,5 tot 2,9 ton. Met het oog op verhuur kunnen de machines uitgerust worden met Product Link. Verder zijn ze simpel te bedienen en te transporteren.

Cat komt met nieuwe asfaltverdichters

De nieuwe asfaltverdichters van Cat zijn de CB2.5, CB2.7, CB2.9 en CC2.6. De naamgeving verwijst naar het gewicht. De verdichters zijn uitgerust met een C1.5-motor die voldoet EU Stage IIIA. De krachtbron is goed voor een vermogen van 22,3 kW/30,3 pk.

Eenvoudige bedieningsopties omvatten tuimelschakelaars voor snel activeren van machinefuncties. Op het analoge display zijn het brandstofniveau, motortemperatuur en bedrijfsuren in een oogopslag zichtbaar.

Eenvoudig te transporteren

Met de enkelvoudige hijspuntoptie en het duurzame koppelingsontwerp is het een fluitje van een cent om de machine op een transportvoertuig te zetten, zegt Cat. De optie van een opklapbare ROPS zorgt voor een lage transporthoogte. Hierdoor kan de machine onder en in de buurt van lage constructies werken bij verdichtingswerkzaamheden.

De verdichters zijn uitgerust met zekeringen en relais waarmee diagnose is te stellen zonder speciaalgereedschap. De machines hebben indicatoren voor luchtstroom, brandstof/waterafscheider, koeling, hydrauliek en watersproeisystemen. Deze helpen routine-onderhoud te vereenvoudigen en machines aan het werk te houden.

Asfaltverdichters geschikt voor verhuur

Deze nieuwe modellen zijn ontworpen om eenvoudig in een verhuurvloot op te nemen. Ze zijn geschikt voor Product Link voor nauwkeurige bewaking. Verhuurder blijven zo op de hoogte van de machinelocatie en de onderhoudsbehoeften. Het simpele bedieningspaneel en het ruime platform bieden maken dat iedereen vrij eenvoudig met de machines kan werken. Ook het lage verbruik, lage bedrijfskosten en het duurzame ontwerp zijn pluspunten voor de verhuur.

Foto's

Reageer op dit artikel