nieuws

Merlo Roto 45.21MCSS voor dakspecialist Weijerseikhout

Branche

Dakspecialist Weijerseikhout in Groesbeek heeft, naast een onlangs aangeschafte Roto 60.24MCSS, ook een Roto 45.21MCSS in gebruik genomen. De machine is door Verreikercentrum Midden Nederland geleverd met vorken, een korte jib en volumebak waarmee oude dakpannen naar de begane grond kunnen worden gebracht.

Merlo Roto 45.21MCSS voor dakspecialist Weijerseikhout

De nieuwe Roto 45.21MCSS is uitgerust met radiografische bediening. De Merlo verreiker kan afgestempeld 4.500 kg heffen en heeft een mastlengte van 21 meter.

Dakspecialist Weijerseikhout in Groesbeek heeft, naast een onlangs aangeschafte Roto 60.24MCSS, ook een Roto 45.21MCSS in gebruik genomen. De machine is door Verreikercentrum Midden Nederland geleverd met vorken, een korte jib en volumebak waarmee oude dakpannen naar de begane grond kunnen worden gebracht.Weijerseikhout gaat de hoogwerker inzetten voor verwijderings- en montagewerkzaamheden. Het afvoeren van de oude dakpannen kan met deze machine in grotere hoeveelheden in een keer met de volumebak. Ook de aanvoer van isolatie en nieuwe dakpannen kan met de verreiker in grotere hoeveelheden en met minder handen.

Reageer op dit artikel