nieuws

Lichttoren met geïntegreerde generator van Chicago Pneumatic

Branche

Chicago Pneumatic heeft het assortiment elektrisch aangedreven lichttorens uitgebreid met twee nieuwe modellen, de CPLT V2 LED en CPLT V3 LED. Ze kunnen allebei geïntegreerd worden met de onlangs gelanceerde CPPG inverter generator.

Lichttoren met geïntegreerde generator van Chicago Pneumatic
De CPLT V2 LED kan geïntegreerd worden met de CPPG inverter generator die binnen de kortste tijd als betrouwbare AC-voeding onder 3 kW functioneert.

De Chicago Pneumatic lichttoren CPLT V2 LED en CPLT V3 LED kunnen ook op een stopcontact worden aangesloten. Ze zijn voorzien van hoogwaardige 160 W ledlampen met een gemiddeld bereik van 2.000 of 3.000 m2. De handmatig te plaatsen verticale mast van 5,5 meter kan eenvoudig verhoogd worden voor een maximaal bereik. De overkapping beschermt de lichttoren en zorgt ook voor goed licht onder wisselende weersomstandigheden.

Lichttoren eenvoudig te combineren met inverter-generatoren

Chicago Pneumatic lichttoren.

De CPLT V3 LED kan gebruikt worden met de CPPG inverter generator en levert onmiddellijk verlichting op locatie, zelfs zonder elektriciteitsnet en op afgelegen werkplaatsen.

‘De nieuwste aanvullingen op ons portfolio lichttorens bieden optimale functionaliteit. Ze zijn eenvoudig te combineren met onze inverter-generatoren. Ze bieden aannemers een krachtige, regelbare verlichting die snel aansluitbaar is op een bron met AC-voeding. Met vier wielen zijn ze extra stabiel. Ze kunnen eenvoudig verplaatst worden voor een veilige opstelling op afgelegen locaties’,  zegt Ignacio Picatoste van Chicago Pneumatic.

De torens hebben gemakkelijk toegankelijke onderhoudspunten. Dankzij hun compacte frames kunnen er tot 24 units vervoerd worden met één vrachtwagen.

Terugloopstarter

De CPPG inverters kunnen geïntegreerd worden in elk van de twee lichttorens. De generatoren beschikken over benzinemotoren en zijn voorzien van een terugloopstarter. CPPG inverter generatoren zijn verkrijgbaar in uitvoeringen van 50 en 60 Hz, met vermogens van 1,6 kVA en 3 kVA.

Reageer op dit artikel