nieuws

Terex TW85 perfecte werkmaat voor De Bruijn

Branche

De Bruijn GWW in Zegveld heeft een nieuwe Terex TW85 mobiele graafmachine in gebruik genomen. De compacte Terex is voor Pieter de Bruijn de ideale machine: ‘Voor het grote werk niet te klein, voor het kleine werk niet te groot’.

Terex TW85 perfecte werkmaat voor De Bruijn

De compacte en stabiele Terex TW85 is uitgerust met een hydraulisch verstelbare giek. De machine heeft een vermogen van circa 91 pk en een opbreekkracht van 53,2 kN. De ruime en ergonomisch verantwoorde cabine biedt de machinist een prettige werkplek met prima zicht rondom.

Terex TW85 flexibel met SMP Swingotilt draaikantelstuk

Terex TW85

De TW85 is in de bedrijfskleur afgeleverd met onder meer extra functies, een snelwisselsysteem, spatborden en een trekhaak gemonteerd in het schuifblad.

De machine is door leverancier Kemp op veel fronten aangepast naar de specifieke eisen en wensen van de klant. De TW85 is in de bedrijfskleur afgeleverd met onder meer extra functies, een snelwisselsysteem, spatborden en een trekhaak gemonteerd in het schuifblad. Het SMP Swingotilt draaikantelstuk geeft de TW85 de nodige flexibiliteit.

Terex is vorig jaar overgenomen door Yanmar. Yanmar herintroduceerde vervolgens de merknaam Schaeff. Onder die naam zijn de compact draaiende mobiele graafmachines en de minigraafmachines van Terex weer te koop. Ook de Terex wielladers zijn weer als Schaeff wielladers te verkrijgen.

Reageer op dit artikel