nieuws

Ljungby Maskin L13 wiellader voor Van Leeuwen

Branche

Na een demo met de Ljungby Maskin L13 wiellader wist Mark Smorenburg, machinist bij Van Leeuwen GWW, het zeker: ‘Met die machine wil ik draaien!’ Zijn wens kwam uit, Werklust Holland leverde de Ljungby, compleet met alle benodigde opties.

Ljungby Maskin L13 wiellader voor Van Leeuwen

De Ljungby Maskin L13 wiellader is niet de eerste machine van dit merk voor Van Leeuwen in Harmelen. Het bedrijf kocht eerder al een zwenklader van het merk bij Werklust, dealer van Ljungby.

Sisu krachtbron voor Ljungby Maskin L13 wiellader

Ljungby Maskin L13De Ljungby L13, met een eigen gewicht van plusminus 13 ton, is voorzien van een 170 kW/231 pk sterke krachtbron van het Finse Sisu. Een ZF Ergopower WG190 versnellingsbak brengt het vermogen over naar de ZF assen.

Trimble 3D GPS

Werklust Apeldoorn leverde de wiellader af met joystickbesturing, Michelin 600/65R25 banden, diverse werklampen, een achteruitrijcamera, een centraal smeersysteem, 27 mc en een carkit. Van Leeuwen bouwde zelf een Trimple 3D GPS systeem op de L13.

Reageer op dit artikel