nieuws

Heinhuis investeert in Demarec ijzerschaar

Branche

Gebroeders Heinhuis in Eibergen investeerde in een Demarec DRS 25 ijzerschaar. De schaar hangt aan een Doosan DX235 rupskraan. Tegelijk met de ijzerschaar kon leverancier Rigter Handelsonderneming ook een heavy duty Kinshofer sloopsorteergrijper met dichte achterwanden leveren.

Heinhuis investeert in Demarec ijzerschaar

De Demarec ijzerschaar die Gebroeders Heinhuis aanschafte bij Rigter, weegt 2.400 kg. De schaar knipt moeiteloos de stalen balken en ander schroot op de schrootwerven van het bedrijf in Eibergen en het Duitse Stadtlohn. De investering is mede gedaan met het oog op de plannen om sloopprojecten te gaan aannemen en op locatie te gaan knippen.

Demarec ijzerschaar hangt aan Doosan DX235

Gebroeders Heinhuis in Eibergen investeerde in een Demarec DRS 25 ijzerschaar. De schaar hangt aan een Doosan DX235 rupskraan.De Demarec schaar vormt een combi met een Doosan DX235, geleverd door Almat in Laren. Bij deze binnendraaier blijft de kraan mooi binnen de rupsen. De verwachting is dat de bovenwagen niet beschadigt tijdens het werk. Rigter kon daarnaast een Kinshofer sloopsorteergrijper met dichte achterwanden leveren. De robuuste draaikrans en hardox schalen en messen zorgen voor een lange levensduur.

Aantrekkende markt

Heinhuis heeft de laatste maanden sterk geïnvesteerd in kranen, scharen, sorteergrijpers, poliepgrijpers en transportmaterieel. Jeroen Heinhuis denkt dat de investeringen nog wel even zullen aanhouden in de aantrekkende markt. Bart van Kessel, van de vestiging Stadtlohn, is op zijn beurt ook positief over de ontwikkelingen in Duitsland. Het bedrijf investeerde daar onlangs nog in een apart terrein voor de metalen.

Reageer op dit artikel