nieuws

Eurosteel met Rototilt R4 draaikantelstuk op Matexpo

Branche

Eurosteel toont op de Matexpo (6-10 september) het R4 draaikantelstuk van Rototilt. Het is een compact, uitneembaar draaikantelstuk met CW-wissel en CW-ophanging. Hij is geschikt voor machines van 10 tot 16 ton.

Eurosteel met Rototilt R4 draaikantelstuk op Matexpo

‘Het Rototilt R4 draaikantelstuk is met zijn compacte bouwhoogte, robuuste bouw en laag gewicht uniek in zijn klasse’, zegt Eurosteel. Met de R4 wil het bedrijf beantwoorden aan de toenemende vraag naar compacte, uitneembare kantelstukken die passen op de CW2 en CW3-systemen.

Daarnaast toont Eurosteel op de Matexpo diverse CW-snelwissels en uitrustingsstukken. ‘De combinatie van deze producten resulteert in een korte graafradius, voor maximaal behoud van opbreekkracht. De combinatie van een hydraulische en mechanische vergrendeling maakt het systeem niet alleen robuust, maar laat het ook aan de veiligheidseisen voldoen’, aldus Eurosteel.

Reageer op dit artikel